HomeFeaturedFocusRedmi Note 12 Turbo a fost anunțat oficial

Redmi Note 12 Turbo a fost anunțat oficial

Redmi Note 12 Turbo

Un nou mid-range chiar interesant își face apariția oficială. Un telefon despre care am putea spune chiar că are ambiții de premium mid-range. Redmi Note 12 Turbo are câteva argumente serioase în această direcție, dar parcă totuși îi lipsește ceva.

Este primul telefon care aduce publicului noul chipset Snapdragon 7+ Gen 2 de la Qualcomm. Un chipset capabil (sper să avem în curând și o confirmare în acest sens) de performanțe impresionante. Nucleul hardware este completat de o memorie RAM ce poate ajunge până la 16 GB. Dar care pleacă de la 8 GB. Capacitatea internă de stocare ajunge și ea până la impresionanta valoare de 1 TB. Combinațiile posibile sunt: 256 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM, 512 GB + 12 GB RAM și 1 TB +16 GB RAM. Nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 13 cu interfața MIUI 14 peste el.

Ecranul lui Redmi Note 12 Turbo este un OLED cu diagonală de 6.67 inchi. Rezoluția este de 2400 x 1080 pixeli, iar rata de refresh este de 120 Hz. Panel-ul are o luminozitate de top de 1000 niți și oferă suport pentru HDR10+. Mai mult, integrează și cititorul de amprentă digitală. În partea de sus are un orificiu discret, poziționat central, pentru o cameră foto frontală echipată cu un senzor de 16 MP.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră dedicată fotografiilor de tip macro, cu senzor de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh, care oferă suport pentru o încărcare rapidă de 67W.

Prețurile sunt de-a dreptul impresionante. Chiar dacă ele sunt valabile pentru piața din China. Redmi Note 12 Turbo în configurația de top, cu 16 GB de RAM și o memorie internă de 1 TB are un preț de aproximativ 390 dolari. Deocamdată nu s-a discutat despre o disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep