HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Fold5 și Z Flip5 au trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy Z Fold5 și Z Flip5 au trecut prin Geekbench

Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Z Flip5 au apărut în baza de date a popularei aplicații de benchmark. Faptul că au fost testate în Geekbench confirmă că terminalele sunt destul de aproape de momentul apariției oficiale. În plus, ne lasă la vedere și o informație destul de importantă.

Ambele terminale foldable din generația următoare vor fi echipate cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. O ediție specială de Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, pregătită special pentru Samsug, care are CPU-ul și GPU-ul ușor overclock-ate.

Cred că este mai puțin important scorul realizat în Geekbench de către Samsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Z Flip5. Oricum aveți cele două capturi de ecran mai jos pentru acest lucru.

Mai important este că ambele telefoane vor rula Android 13, probabil cu OneUI 5.1 peste el. Unitatea de Fold5 testată a fost echipată cu 12 GB, în timp ce Flip5-ul testat avea o memorie RAM de 8 GB.

Este de așteptat ca evenimentul de lansare oficială pentru Samsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Z Flip5 să aibă loc de-abia în luna august a acestui an. Așa că mai avem destul timp la dispoziție. Timp în care, probabil, vom mai afla informații de ordin tehnic despre aceste telefoane de top.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep