HomeMobileAndroidRecomandare huse pentru Samsung Galaxy Z Fold5

Recomandare huse pentru Samsung Galaxy Z Fold5

Pentru că zilele astea am avut în teste noul pliabil Samsung Galaxy Z Fold5 (o să vină imediat și articolul), am profitat de ocazie și am folosit și două modele de huse, furnizate de partenerul nostru MobileDirect.

Prima dintre ele, este un model clasic (dacă pot să îi spun așa), rigid, CUBZ Carbon Fiber Texture Leather Blue.

Carcasa e formată din două părți independente și ușor detașabile, cu margini din plastic tare și o textură din fibră de carbon, cu textură specială, de culoare albastră. Decupajele sunt bine realizate, prinderea e ușoară și precisă, mulându-se perfect pe carcasă.

Îmi place faptul că nu alunecă și nici nu ține amprente, plus că marginile trec peste nivelul display-ului exterior, asigurând protecție pentru situațiile în care puneți telefonul cu fața în jos.

A doua husă este și cea mai faină pe care am văzut-o până acum pe un pliabil: DUX Ducis Aimo Black. Este prima husă de pliabil formată dintr-o singură bucată, pe care am avut ocazia să o testez. În mod deloc surprinzător aduce un spor de rigiditate telefonului și face manevrarea mai simplă.

Este o husă premium, cu spatele rigid, realizat din policarbonat mat, cu mici inserții transparente și margini din gel moale. Datorită acestui lucru manevrarea telefonului devine mai simplă pentru că oferă un grad crescut de aderență.

Spatele arată foarte bine, mai ales datorită liniilor fluide care urmăresc conturul carcasei, în special în zona camerelor foto. Același lucru se poate observa și pe partea din față, unde gel-ul moale ieșit peste nivelul display-ului îl protejează atunci când îl punem cu fața în jos.

Gelul din care e făcut marginea husei are tăieturi exacte, lăsând accesul facil la porturi, microfoane și difuzor. Penru că tot am amintit de acest gel producătorul spune că nu se decolorează și rezistă la apă.

E inutil să amintesc că pe materialul husei nu rămân amprente, dar mă simt dator să fac și această precizare.

Fără să greșesc vă spun că DUX Ducis Aimo Black pentru Samsung Galaxy Z Fold5 este cea mai faină husă de pliabil pe care am testat-o și o recomand.

În ideea că vreți să vedeți și ce alte tipuri de huse de Fold5 mai puteți găsi, vedeți colecția de pe MobileDirect urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep