HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Realme 11 Pro+

FOTO: cum arată Realme 11 Pro+

Realme 11 Pro+

Printre chestiile care îmi plac mult la telefoanele producătorilor chinezi se numără, la loc de cinste chiar, atenția pentru detalii de ordin fizic pe segmentul high-end. Iar cea mai recentă fotografie cu Realme 11 Pro+ este un adevărat recital din acest punct de vedere. Vorbim aici strict de aspectul fizic, pentru că sunt și multe reproșuri personale la adresa acestor telefoane, începând cu cantitatea mult prea mare de bloatware inutil cu care vin din fabrică.

Mi-aș dori foarte mult să văd și la Samsung sau Apple texturi care să imite pielea naturală sau cusăturile meșterilor pielari, așa cum vedem în fotografia pe care tocmai au publicat-o cei de la Realme. Conturile de social media ale companiei desprinse din Oppo au rostogolit această fotografie și au venit și cu informații suplimentare.

Realme 11 Pro+ din această poză va avea culoarea Sunrise Beige. Ni se spune că a fost realizată în colaborare cu Matteo Menotto, actualmente Head of Design for Textile la Bvlgari, fost Senior Designer la Gucci. Cartea sa de vizită spune deja multe.

Se pare că cele două bucăți de piele sintetică chiar sunt cusute manual, de bine ce am menționat acest lucru mai sus.

Poza ne mai arată și modulul foto circular de pe spatele telefonului, despre care s-a mai vorbit în trecut. Și care se pare că va avea un senzor foto principal de 200 MP.

Despre Realme 11 Pro+ am discutat chiar ieri, pe marginea unor zvonuri de natură tehnică.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep