HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Flip5, ecran extern inedit

Samsung Galaxy Z Flip5, ecran extern inedit

Samsung Galaxy Z Flip5

Se pare că, dacă luăm de bune cele mai recente zvonuri, Samsung Galaxy Z Flip5 va avea un ecran extern cu o formă inedită. O formă atipică, ce văd că tinde să fie asemănată cu icoana pentru folder-e din Windows. Și comparația este cât se poate de inspirată. Fotografia de mai sus ajută foarte bine la înțelegerea acestei forme ciudate. Și a comparației despre care vorbeam.

Imaginea vine de la o sursă cu un istoric destul de bun, Ice Universe. Așa că ar putea avea o doză de adevăr în ea.

Nu o să mai insist pe forma ecranului extern al lui Samsung Galaxy Z Flip5, poza e sugestivă. Avem chiar și o speculație legată de diagonala acestui display. Care se pare că va fi de 3.3 sau chiar 3.4 inchi. Un salt consistent față de 1.9 inchi cât avea generația anterioară.

Așa că terminalul va câștiga din două puncte de vedere la capitolul ecran extern. Și aici trebuie să vină cu ceva argumente serioase, pentru a face față concurenței venite din partea producătorilor chinezi.

Cel mai probabil Samsung Galaxy Z Flip5 va fi lansat alături de Fold5 și de familia de tablete Android Galaxy Tab S9 undeva în cursul lunii iulie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep