HomeFeaturedFocusSeria Redmi 11 vine pe 10 mai

Seria Redmi 11 vine pe 10 mai

Redmi 11

A fost confirmată oficial data de lansare oficială a familiei de telefoane Redmi 11. Gama de terminale mid-range cu care producătorul chinez desprins din Oppo va ataca inclusiv Europa. Evenimentul va vea loc pe 10 mai și este destinat pieței chineze. O lansare la nivel global, ulterioară, va avea și ea loc, la o dată încă neanunțată.

Modelul standar, cel mai accesibil ca și preț dintre ele, a trecut pentru certificare la 3C. Instituția a confirmat faptul că viteza de încărcare a bateriei pentru acest dispozitiv va fi de 33W.

Pe lângă acest model standar, familia va mai cuprinde un Redmi 11 Pro, dar și vârful de gamă Pro+. Acestea două din urmă se vor distinge inclusiv din punct de vedere fizic de modelul standard. Ambele vor fi echipate cu ecrane OLED ce vor avea marginile laterale curbate. O certificare TENNA ne spune că se vor păstra diagonala de 6.67 inchi, rata de refresh de 120 Hz și rezoluția fullHD+ de la generația anterioară.

Modelul standard va avea un ecran plat.

Despre Pro și Pro+ circulă un zvon și în legătură cu chipset-ul cu care vor fi cele două echipate. Acesta se pare că va fi modelul încă neanunțat oficial Dimensity 7000 de la MediaTek.

Diferențele dintre Redmi 11 Pro și 11 Pro+ vor fi făcute la nivel de camere foto și de viteză de încărcare a acumulatorului. Vom vedea în luna mai care sunt configurațiile pentru cele trei terminale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep