HomeFeaturedFocusHTC Wildfire E3 Lite a fost anunțat oficial

HTC Wildfire E3 Lite a fost anunțat oficial

HTC Wildfire E3 Lite

Înainte să va entuziasmați prea tare, o să vă tai tot elanul. HTC nu mai produce telefoane smart, dar a decis să își licențieze numele către companii terțe care vor să scoată produse sub acest brand. HTC Wildfire E3 Lite este un astfel de produs. Un entry-level care nu prea mai are nimic de-a face cu compania care odinioară a dominat piața de smartphone, în perioada de pionierat a acesteia.

Mai mult din nostalgie o să îi acordăm câteva clipe de atenție acestei apariții întâmplătoare. Un telefon modest, construit în jurul unui chipset 4G Unisoc SC9863. Memoria RAM poate fi de 3 GB sau 4 GB, iar capacitatea internă de stocare de 32 GB, respectiv 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD.

Sistemul de operare este un Android 12 (probabil Go Edition).

Ecranul lui HTC Wildfire E3 Lite este un LCD cu diagonală de 6.5 inchi și rezoluție HD+. Un notch în formă de picătură ascunde o cameră selfie echipată cu senzor de 5 MP. Pe spate avem un sistem dual-camera, dar unul destul de modest. Un senzor principal de 13 MP este ajutat de unul pentru fotografii de tip macro de 2 MP.

Nu este foarte clar dacă există la bord cititor de amprentă digitală. În fotografii pare vizibil în lateralul dispozitivului.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Viteza de încărcare este limitată la 10W. Încărcarea se face prin USB Type-C.

HTC Wildfire E3 Lite vine în două variante de culoare, una albastră și una neagră. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale. Știm doar că telefonul va debuta în anumite piețe africane.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep