HomeFeaturedFocusFOTO: Google Pixel 7a, fotografii de presă leak-uite

FOTO: Google Pixel 7a, fotografii de presă leak-uite

Google Pixel 7a

Mai e puțin până la evenimentul Google I/O, în cadrul căruia vom vedea prezentat oficial și mid-range-ul acestui an, modelul Google Pixel 7a. Deja se știu detalii tehnice aproape complete despre terminal, așa că nu prea mai este loc de surprize.

Acum avem și un leak foto destul de masiv, cu ceea ce par a fi fotografiile oficiale de presă pentru dispozitiv. Ocazie cu care vedem și care va fi gama de culori în care telefonul va fi disponibil. Se confirmă în același timp și speculațiile de ordin fizic despre terminal. Pozele vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun (@OnLeaks), așa că nu cred că nu sunt destul de exacte.

La nivel de specificații tehnice, știm despre Google Pixel 7a că va fi echipat cu un display OLED cu diagonală de 6.1 inchi, rezoluție 2400 x 1080 pixeli și rată de refresh de 90 Hz. La interior se va găsi chipset-ul proprietar Tensor G2 cu procesor octa-core (2 x 2.85 GHz Cortex X1 + 2 x 2.35 GHz Cortex A78  + 4 x 1.80 GHz Cortex A55) și GPU Mali-G710 MP7. Memoria RAM va fi de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB.

Senzorul foto principal va fi de 64 MP și va fi ajutat de un ultrawide de 12 MP. Camera selfie va avea un senzor de 8 MP.

Acumulatorul va avea capacitatea de 4500 mAh și se va încăra cu 18W.

Deocamdată acestea sunt informațiile despre Google Pixel 7a pe care le știm. Așa cum spuneam, nu prea mai este loc de surprize în momentul lansării oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep