HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S9 și Tab S9 Ultra au trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy Tab S9 și Tab S9 Ultra au trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy Tab S9

Se pare că următoarea generație de tablete Android high-end la la gigantul coreean este tot mai aproape. Samsung Galaxy Tab S9 și Tab S9 Ultra au trecut prin testele Geekbench, semn că sunt în forma lor finală. Evident, cu această ocazie au lăsat la vedere și câteva detalii tehnice, astfel încât putem să confirmăm statutul de vârfuri de gamă fără dubii.

Ambele dispozitive se vor baza pe chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, cea mai puternică opțiune pentru Androide. Ba chiar vom avea ediția special pregătită de Qualcomm pentru Samsung, cu un ușor overclock pe nucleul principal de performanță (Cortex-X3 core tactat la 3.36 GHz).

Atât Samsung Galaxy Tab S9, cât și Tab S9 Ultra au fost echipate cu memorii RAM de 8 GB. Cel puțin unitățile testate în Geekbench. Ambele unități au rulat un Android 13 cu interfața OneUI 5.1 peste el.

Tab S9 a reușit un punctaj de 1.929 în testele single-core score și 4.735 puncte în testele multi-core. Deși a mizat pe același nucleu hardware, modelul Tab S9 Ultra a reușit 2.054 puncte în testele single-core și 5.426 puncte în cele multi-core.

La nivel de zvonuri mai știm că Samsung Galaxy Tab S9 Ultra va fi echipată cu un display Super AMOLED de 14.6 inchi și cu un acumulator cu capacitatea de 11.200 mAh. Acesta va putea fi încărcat cu cel mult 45W. Tableta va veni cu o certificare IP68.

Între cele două modele se va poziționa Galaxy Tab S9+, despre care am vorbit cu câteva zile în urmă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep