HomeCloud & MobilityMicrosoft spune ca AI Image Creator, bazat pe DALL-E, e disponibil pentru...

Microsoft spune ca AI Image Creator, bazat pe DALL-E, e disponibil pentru toti utilizatorii Edge

Microsoft a anunțat că Image Creator e disponibil acum din browser-ul Edge (la fel ca Bing Chat) pentru toți utilizatorii acestui browser.
Microsoft a anunțat că Image Creator e disponibil acum din browser-ul Edge (la fel ca Bing Chat) pentru toți utilizatorii acestui browser.

Microsoft a anunțat că printre schimbările aduse în luna aprilie pentru browser-ul Edge o să vedem și integrarea Image Creator (AI-ul de generare a imaginilor prin DALL-E) pentru toți utilizatorii acestui browser. Poate că o să se întâmple luna asta, însă eu nu îl văd nici pe macOS și nici pe Windows, indiferent dacă pun Edge Preview sau Edge.

Edge Preview de macOS nu are încă integrarea Image Creator.

Ar trebui să existe un icon pe bara Edge, similar cu cel Bing Chat care să deschidă automat fereastra de unde se pot genera imagini folosind Creator, pe baza unor descrieri furnizate sub forma unui text. În mod automat nu este afișat direct, așa că va trebui să apăsați pe butonul ‘+’ și din lista oferită să activați Image Creator (după cum se vede în imaginea de mai sus, eu încă nu am asta, totuși e posibil ca la voi să fie activă opțiunea).

Pentru moment utilizarea extensivă a Image Creator e limitată la câteva instanțe pe zi/lună, depinde de cum arată contul dumneavoastră Microsoft. Eu încă am doar 25 de cereri pe lună și pot să le folosesc aici: Image Creator from Microsoft Bing

Mă aștept ca în perioada următoare schimbarea să ajungă la mai mulți utilizatori și să puteți vedea icon-ul Image Creator direct din Edge.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep