HomeFeaturedFocusMotorola a lansat oficial Moto G Power 5G

Motorola a lansat oficial Moto G Power 5G

Moto G Power 5G

Cei de la Motorola au prezentat oficial modelul Moto G Power 5G, noua generație din seria de telefoane dedicată pieței din Statele Unite. Un terminal mid-range destul de interesant, cu un raport preț/specificații suficient de atractiv. Nu prea are șanse să ajungă în Europa (cel puțin nu oficial), dar merită câteva clipe de atenție.

Telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 930 pentru a combina suportul pentru 5G cu performanțele peste medie. Memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Există și un slot dedicat pentru a putea extinde spațiul de stocare la nevoie.

Sistemul de operare este un Android 13 cu Moto MyUX peste el.

Ecranul lui Moto G Power 5G este un IPS LCD cu diagonală de 6.5 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Un orificiu poziționat central ascunde o cameră selfie cu senzor de 16 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii de tip macro.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se încarcă cu 15W.

Așa cum am spus, Motorola Moto G Power 5G este destinat pieței nord americane.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep