HomeFeaturedFocusSeria Galaxy S23 se vinde mai bine decât generația anterioară

Seria Galaxy S23 se vinde mai bine decât generația anterioară

Galaxy S23

Compania coreeană își fixase acest target încă din momentul lansării generației Galaxy S23. Și se pare că a reușit să îl atingă. Ba chiar a reușit câteva performanțe interesante din punctul de vedere al vânzărilor.

Spre exemplu, în America Latină, seria S23 s-a vândut de 1.7 ori mai bine decât generația Galaxy S22, într-o perioadă de timp similară de la momentul lansării. În Europa și Orientul Mijlociu, coeficientul respectiv a fost de 1.5. Practic cu 50% mai multe unități de Galaxy S23 vândute, în comparație cu S22.

În țara natală performanțele se pare că au fost similare în cazul celor două generații. Borna de 1 milion de unități vândute a fost atinsă în același timp.

Se pare că vedeta și în același timp supriza plăcută a fost S23 Ultra. Vârful de gamă a reușit să își aconteze undeva la 60% din totalul vânzărilor de unități Galaxy S23. Diferența de 40% este împărțită în mod egal între versiunea standard și modelul Plus.

Dincolo de upgrade-urile evidente (la nivel de chipset și de senzor foto principal), se pare că a contribuit la această popularitate și campania promoțională (plină de bonusuri) din momentul lansării comerciale a acestei serii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep