HomeFeaturedFocusOpera aduce VPN gratuit în browser-ul său de iOS: așa îl activați!

Opera aduce VPN gratuit în browser-ul său de iOS: așa îl activați!

Opera a anunțat că oferă VPN pentru toată lumea, gratuit, în browser-ul său pentru iOS.
Opera a anunțat că oferă VPN pentru toată lumea, gratuit, în browser-ul său pentru iOS.

După o perioadă de test pe un grup restrâns de utilizatori, Opera a anunțat că oferă gratuit serviciul său de VPN tuturor utilizatorilor browser-ului de iOS, fiind primul browser care face asta pe toate platformele. Mai mult, serviciul VPN nu necesită abonament, cont sau extensii terțe!

Ca să vedeți dacă puteți beneficia de VPN în browser-ul Opera trebuie să îl instalați din App Store și după ce îl porniți să mergeți în meniul hamburger (cel cu trei liniuțe), apoi Settings și acolo ar trebui să vedeți opțiunea VPN.

VPN gratuit pe iOS prin Opera.

E însă posibil ca și dacă instalați acum pentru prima dată Opera pe iOS să nu descoperiți opțiunea VPN – asta se întâmplă pentru că disponibilitatea serviciului este lansată succesiv în diverse țări și s-ar putea să treacă câteva săptămâni până să ajungă peste tot. Nu știu dacă sunt utilizatori din România care să îl aibă, la mine nu e încă disponibil.

Merită să verificați!

La ce ajută un serviciu VPN? În primul rând să scăpați de unele limitări de conținut asociate zonei geografice (de obicei din cauza drepturilor de autor) sau să vă ascundeți adevărata adresă IP pentru a nu putea fi urmăriți pe Internet și să aveți traficul criptat.

Vă recomand să folosiți așa ceva atunci când accesați Internet-ul de pe rețele WiFi publice, unde șansele ca cineva să pună niște instrumente de înregistrare a traficului sunt foarte mari. Sau prin hoteluri/cafenele …

via Opera

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep