HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 10 trece prin Geekbench

Asus Zenfone 10 trece prin Geekbench

Asus Zenfone 10

Asus Zenfone 10 este viitorul flagship al companiei taiwaneze. Teoretic, dacă ne uităm pe calendarul de anul trecut, apariția sa oficială ar trebui să aibă loc undeva în luna iulie. Însă deja avem o unitate care a fost testată în Geekbench. Ocazie cu care a lăsat la vedere câteva detalii tehnice pe care media de specialitate le-a preluat cu viteză.

Am aflat astfel că viitorul terminal va fi echipat cu chipset-ul de top pentru Androide, modelul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 16 GB. Dar sunt convins că vor exista și versiuni cu 8 GB și 12 GB de RAM, cu prețuri mai accesibile. Sistemul de operare rulat a fost un Android 13, peste care vom avea interfața specifică a companiei.

Din zvonurile anterioare știm că Asus Zenfone 10 va avea un display AMOLED cu diagonală de 6.3 inchi și rată de refresh de 120 Hz. Și că opțiunile de capacitate internă de stocare vor fi de 256 GB și 512 GB.

Sistemul foto de pe spatele telefonului va fi construit în jurul unui senzor principal cu rezoluție de 200 MP. Telefonul va avea o certificare IP68. Se pare că vor fi disponibile trei variante de culoare pentru acest smartphone de top.

Alte informații nu avem pentru moment despre Asus Zenfone 10. Dar sunt convins că va mai ajunge în atenția opiniei publice până la momentul lansării sale oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep