HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Xiaomi 13 Ultra

FOTO: cum arată Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra

Compania chineză a confirmat oficial că modelul Xiaomi 13 Ultra va fi prezentat la finalul acestei luni. Undeva pe 18 aprilie este programat evenimentul respectiv. Un moment la care terminalui va deveni noul vârf de gamă din portofoliul de smartphone al companiei.

Dacă la nivel de specificații tehnice se știu relativ puține detalii, ajunse în atenția opiniei publice prin intermediul unor zvonuri, legat de detaliile fizice avem parte de un leak destul de consistent. Mai multe fotografii generate pe calculator (așa numitele CAD renders) au făcut turul publicațiilor de specialitate. Și lasă la vedere cam toate elementele de design ale viitorului flagship.

Pozele vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun (@OnLeaks), așa că putem să le luăm de bune.

Xiaomi 13 Ultra va fi echipat cu un chipset de top Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Va avea un display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi, rată de refresh de 120 Hz și marginile laterale curbate.

Pozele confirmă cel puțin parțial și zvonul conform căruia telefonul va avea un sistem de patru camere foto, toate cu rezoluție de 50 MP.

La nivel de memorii se pare că vom avea variante cu 8 GB de RAM și cu 12 GB de RAM, ambele cu memorie internă de 256 GB. Aici s-ar putea să mai avem surprize.

Autonimia va fi asigurată de un acumulator de 4900 mAh, care se va putea încărca cu până la 80W.

Partea cea mai frumoasă este că avem confirmare oficială că Xiaomi 13 Ultra va fi disponibil la nivel global. Deocamdată testăm un model standard Xiaomi 13, așa că stați pe aproape pentru impresii detaliate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep