HomeFeaturedFocusRecomandare huse Xiaomi 13 Pro 5G

Recomandare huse Xiaomi 13 Pro 5G

Zilele astea am testat Xiaomi 13 Pro și am folosit momentul să vedem și care huse ar fi mai potrivite pentru a proteja acest smartphone. Am ales patru modele interesante din cele oferite de partenerul nostru MobileDirect, menite să răspundă cerințelor unei game extinse de utilizatori.

O să încep cu modelul transparent CUBZ Gel TPU, care are avantajul că lasă să se vadă forma telefonului și este realizat dintr-un material moale, capabil să absoarbă șocurile.

Oferă protecție și pentru colțuri și pentru sistemul de camere foto, foarte proeminent. Îmi place și că iese puțin peste nivelul display-ului în așa fel încât să nu îți fie teamă să îl pui și cu fața în jos pe masă.

Fanta pentru încărcător e suficient de largă încât să nu blocheze montarea încărcătorului. Se poate observa și că existe fante speciale pentru microfon și difuzor, cea pentru SIM fiind protejată – e un avantaj pentru că nu va intra praf.

A doua husă pe care am avut-o este cea MOFI Carbon Red, realizată din silicon flexibil, cu protecție dublă anti-shock.

Este o husă cu dimensiuni reduse ce are pe spate o zonă specială, cu striații, care să permită o bună aderență la folosire. Și ea iese puțin peste nivelul display-ului și al sistemului foto, în așa fel încât să nu lase contact direct al telefonului cu diferitele suprafețe pe care îl punem.

Și aceasta are tăieturi largi pentru a permite accesul facil la slot-ul de încărcare.

Cele două huse sunt opțiuni interesante pentru utilizatorii care vor protecție cu huse care să nu modifice radical dimensiunea telefonului.

Trec acum spre zona utilizatorilor care știu că au nevoie de protecții mai solide și vă recomand modelul Hybrid Ring Kickstand Blue de la CUBZ. Acesta aduce un design industrial futurist, inclusiv cu imitații de șuruburi de prindere, care oferă o imagine specială telefonului.

Este una dintre cele mai rezistente huse pe care le-am testat în ultima perioadă, datorită combinației de folosire a unui gel TPU pentru interior și a unui plastic dur către exterior. În ciuda design-ului masiv, această husă permite folosirea simplă a telefonului cu o singură mână datorită inelului de prindere montat pe spate. Care este aduce un plus important și dacă veți dori să prindeți telefonul pe bordul mașinii cu suport magnetic.

Hybrid Ring Kickstand Blue CUBZ

Striațiile de pe spate sunt la rândul lor foarte utile pentru o priză mai bună atunci când țineți telefonul cu o singură mână. Nu în ultimul rând, marginile husei ies peste nivelul ecranului, iar colțurile sunt întărite pentru a rezista la șocuri.

Am lăsat la final modelul Nillkin CamShield Black care oferă protecție suplimentară pentru sistemul de camere foto, acoperindu-l cu un fel de ușiță glisabilă.

Avantajul folosirii unei astfel de protecții este și acela că obiectivele sunt acoperite, ferindu-vă de fotografii generate accidental. Textura husei este una cu multe striații, excelente pentru a asigura o priză extrem de bună și a vă feri de aspectul dezagreabil al amprentelor.

Husa are doar 1.2mm grosime și nu crește foarte mult dimensiunea telefonului, în același timp acoperindu-l foarte bine. Puteți vedea în imaginile de mai sus că există și protecții suplimentare în zona colțurilor, asta pentru cazul nefericit în care îl scăpați din mână.

Husa este creată dintr-un material mai tare, rezistent la majoritatea tipurilor de incidente.

Pe lângă modelele de mai sus pe site-ul MobileDirect veți găsi și alte variante de culoare, material și design, din care să alegeți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep