HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy S23 FE a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy S23 FE

După mai multe amânări și după repetate sesiuni de leak-uri și zvonuri, Samsung Galaxy S23 FE își face în sfârșit apariția oficială. Este varianta cea mai accesibilă din seria S23, un telefon care se va bucura de destul de multă popularitate, mai ales în ofertele operatorilor. Un premium mid-range care își propune să ofere un raport preț/specificații suficient de atractiv.

În ceea ce privește nucleul hardware, se pare că s-a revenit la strategia cu două chipset-uri, în funcție de zona geografică. Unele unități sunt echipate cu Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm (vârful de gamă de acum doi ani), altele, probabil și cele vândute în Europa, vor fi echipate cu un Exynos 2200.

Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Nu există slot pentru card microSD, așa că alegerea făcută trebuie atent cântărită.

Sistemul de operare de pe Samsung Galaxy S23 FE este un Android 13 cu OneUI 5.1 peste el. Compania coreeană promite patru update-uri majore pentru sistemul de operare și cinci ani de update-uri periodice de securitate.

Din punct de vedere fizic, telefonul este construit în jurul unui display Dynamic AMOLED 2x cu diagonală de 6.4 inchi. Rezoluția este 2340 x 1080 pixeli (aspect ratio 19.5:9), rata de refresh este de 120 Hz și există la bord suport pentru HDR10+. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran.

Un orificiu discret ascunde o cameră foto selfie de 10 MP. Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un telephoto de 8 MP (zoom optic 3x) și de un ultrawide de 12 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care se poate încărca cu 25W.

Gama de culori pentru Samsung Galaxy S23 FE ar include Mint, Cream, Graphite și Purple. Ulterior ar urma să devină disponibile și alte versiuni de culoare. Deocamdată nu avem prețuri de vânzare și termene de disponibilitate confirmate oficial. Pe site-ul companiei, telefonul apare ca fiind disponibil din 26 octombrie.

Dar nu și în România.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep