HomeFeaturedFocusApple angajează specialiști AI

Apple angajează specialiști AI

Apple

Într-o perioadă în care marile companii din zona de tehnologie fac disponibilizări ale forței de muncă, faptul că Apple face angajări sună destul de bine. Asta chiar dacă nu este vorba despre un număr fabulos de poziții deschise. Mai concret, compania din Cupertino face recrutări pentru 176 de poziții, toate în legătură cu inteligența artificială.

Surse apropiate de companie spun că 68 dintre aceste poziții sunt în departamentul care se ocupă de Siri. 52 vor fi în divizia iOS și 46 în divizia macOS. Restul de poziții nu vor fi alocate unui singur produs.

Aceste angajri demonstrează destul de clar faptul că Apple acordă o atenție crescută zonei de AI. Iar abordarea acestui subiect se va face, cel puțin la nivel teoretic, cu o foarte mare atenție pentru informațiile sensibile ale utilizatorilor.

Ba chiar există speculații conform cărora compania din Cupertiono vrea să dezvolte o alternativă proprie la ChatGPT.

Deocamdată compania are programat un eveniment destul de mare pe 5 iunie. Eveniment care se va concentra destul de mult pe realitatea virtuală și realitatea augumentată. Însă în contextul noului anunț legat de pozițiile deschise și interesul pentru AI, fanii entuziaști speră că vom avea parte și de ceva informații interesante pe marginea acestui subiect în cadrul evenimentului respectiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep