HomeFeaturedFocusPregătește Sony un Xperia Compact foldable?

Pregătește Sony un Xperia Compact foldable?

Xperia Compact foldable

Este zvonul zile în materie de telefoane smart. Se pare că Sony ăși pregătește intrarea în zona de telefoane pliabile. Și primul telefon cu care va sparge gheața va fi un Xperia Compact foldable. La o primă vedere lucrurile ar trebui să fie destul de reale. Orice producător de smartphone care emite cât de cât pretenții, nu ar trebui să rămână în afara acestui trend.

Și aici știm deja că respectivul dispozitiv va fi unul de tip clamshell, de tipul Flip-urilor de la companiile rivale.

Însă anumite detalii care însoțesc acest zvon ridică unele semne de întrebare. De fapt, avem un singur detaliu până la momentul la care vorbim. Însă unul important. Se pare că viitoarea apariție de foldable a celor de la Sony nu va fi echipată cu un ecran extern. Lucru cel puțin ciudat pentru un clamshel cu ecran pliabil.

Chiar și așa, un entuziast a percutat rapid și a generat pe calculator două imagini cu viitorul Sony Xperia Compact foldable. Și a ținut cont și de detaliul atipic de mai sus. Două fotografii ce însoțesc materialul de față. Mai multe detalii despre acest proiect vom afla în viitor, în măsura în care el se concretizează și nu va rămâne doar un zvon fără suport.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep