HomeFeaturedFocusMotorola Edge 40 a fost prezentat oficial

Motorola Edge 40 a fost prezentat oficial

Motorola Edge 40

Motorola Edge 40 și-a făcut apariția oficială și completează noua generație, alături de modelul de top Edge 40 Pro. Avem de-a face cu un premium mid-range, care îmbină performanțele cu un design elegant (pus în valoare și de un display cu marginile laterale curbate), un profil subțire și un spate cu o textură de piele sintetică. Mi se pare că varianta verde arată deosebit. În ecuație poate fi adăugată și certificarea IP68 cu care vine telefonul.

La interior avem un nucleu hardware construit în jurul unui chipset Dimensity 8020. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Sistemul de operare rulat este un Android 13.

Ecranul lui Motorola Edge 40 este un OLED de 6.55 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și rată de refresh de 144 Hz. Așa cum am spus, are marginile laterale curbate și integrează și cititorul de amprentă digitală. Un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 32 MP.

Pe spate se găsește un sistem dual camera. Senzorul principal cu rezoluție de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 13 MP, capabil și de fotografii macro.

Configurația este completată de un acumulator de 4400 mAh, care se poate încărca cu 68W. Există și suport pentru încărcarea wireless (15W).

Motorola Edge 40 va fi disponibil în România începând cu 11 mai, în două culori: Nebula Green și Eclipse Black. Va putea fi găsit în magazinele Altex, eMag, Flanco, Digi și Orange, la un preț recomandat de 2399 lei.  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep