HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Honor 90 și 90 Pro

FOTO: cum arată Honor 90 și 90 Pro

Honor 90

Deși am tot vorbit despre aceste două telefoane, nu am avut prea multe detalii despre ele. Și nici nu am știut când ar putea fi lansate Honor 90 și 90 Pro. Acum a ieșit la iveală o primă fotografie cu cele două dispozitive. Poză în care se văd destul de bine câteva elemente de construcție. Și în plus avem și o dată pentru apariția lor oficială. Care se pare că va avea loc în 29 mai.

Prea mult nu mai este de așteptat. Și vom avea două dispozitive din partea de sus a categoriei mid-range, care vor veni în mod normal și în Europa. Și care vor fi echipate cu suita de aplicații Google Mobile. Un aspect destul de important pentru utilizatorii de pe continentul nostru.

La nivel de design vedem că modelul Honor 90 Pro vine cu un modul foto în forma a două hexagoane ceva mai rotunjite în sus și în jos. Sau, dacă vreți, două ovale cu marginile laterale drepte. Contează mai puțin descrierea, imaginea vorbește de la sine. În plus, pe jumătatea inferioară a carcasei spate avem un pattern inedit. La fel, imaginea vorbește de la sine.

La nivel de specificații tehnice, aflăm că același model Pro va avea un senzor foto principal de 200 MP (ISOCELL HP3). Va fi echipat cu un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, va avea un display de 1224p, cu margini laterale curbate și o încărcare rapidă de 90W a acumulatorului. Nu sunt multe detalii, dar ele lasă clar la vedere un premium mid-range. Și ne arată și că în comparație cu generația anterioară avem parte de ceva îmbunătățiri.

Modelul standard Honor 90 va oferi suport pentru o încărcare de doar 66W. Și are o altă formă, ceva mai convențională, a modulului foto. Deocamdată acestea sunt detaliile pe care le cunoaștem despre cele două telefoane.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep