HomeFeaturedFocusGoogle Pixel Fold lansat oficial, primul pliabil al companiei

Google Pixel Fold lansat oficial, primul pliabil al companiei

Google Pixel Fold

Google își face intrarea (așteptată de ceva vreme) pe piața de telefoane foldable. Google Pixel Fold este prima apariție de acest fel. Un telefon de top, care se pliază pe modelul Fold-urilor cu care deja ne-au obișnuit câțiva producători în frunte cu Samsung.

Ecranul exterior este un OLED de 5.8 inchi, cu rezoluție de 2092 x 1080 pixeli și rată de refresh de 120 Hz, protejat de Gorilla Glass Victus, iar cel interior, atunci când telefonul este deschis, ajunge la 7.6 inchi și are o rezoluție de 2208 x 1840 pixeli (aspect 6:5). Tot OLED și tot cu rată de refresh de 120 Hz.

La interior avem același chipset proprietar Tensor G2, ajutat de un procesor Titan M2 (cu rol pe partea de securitate). Memoria RAM este de 12 GB, iar pentru capacitatea internă de stocare Google Pixel Fold are două opțiuni. Una de 256 GB și una de 512 GB. Sistemul de operare este un Android 13.

Pe spatele telefonului se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 MP. Este ajutat de un ultrawide de 10.8 MP și de un telephoto (zoom optic 5x) tot de 10.8 MP. Cele două camere selfie sunt de 9.5 MP (cea de pe ecranul exterior) și 8 MP (cea de pe ecranul interior). Doar cea de pe ecranul exterior este găzduite de un orificu circular. Ecranul interior are o margine superioară ceva mai groasă decât la competitorii direcți.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Autonomia lui Google Pixel Fold este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4820 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 30W. Încărcătorul se achiziționează separat.

Prețul de vânzare (deocamdată doar precomandă) pentru primul pliabil al celor de la Google este de 1800 dolari, cu livrări începând undeva luna viitoare. Nu se știu încă prețurile pentru Europa.

via GSM Arena   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep