HomeFeaturedFocusGoogle Pixel Tablet, Google revine pe piața de tablete

Google Pixel Tablet, Google revine pe piața de tablete

Google Pixel Tablet

A fost o zi plină de premiere pentru Google. După ce compania a lansat primul său smartphone foldable, Google Pixel Fold, acum vine și cu prima sa tabletă Android după ceva vreme. Și nu cred că greșesc dacă spun că Google Pixel Tablet este chiar mai mult decât o tabletă. Chiar îmi place acest produs inedit! Încărcătorul tabletei este de fapt o boxă cu funcție de stand. Astfel că, atunci când nu este folosită ca o tabletă, aceasta devine o boxă smart cu un display atașat. Și cu toate funcțiile unui dispozitiv smart, prin Google Assistant. Inclusiv posibilitatea de a face cast de pe alte terminale din gospodărie înspre acest dispozitiv smart.

La nivel de hardware, tableta propune un display LCD de 10.95 inchi, cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (aspect 16:10), suport pentru stylus și cu o rată de refresh nespecificată. La interior ticăie același chipset proprietar Tensor G2, ajutat de coprocesorul pentru securitate Titan M2. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB.

Google Pixel Tablet rulează în mod evident un Android 13. Și promite cinci ani de update-uri de securitate.

Ambele camere foto, atât cea frontală, cât și cea de pe spatele tabletei, au senzori de 8 MP. Cititorul de amprentă digitală este integrat în butonul de pornire.

Acumulatorul este de 27Wh și asigură o autonomie de aproximativ 12 ore de streaming video.

Prețul pare ușor cam mare totuși. Google Pixel Tablet este deja disponibilă la precomandă în anumite magazine online ale companiei. Prețul pentru Europa este de 679 euro. Pare cam mult pe lângă cei 499 dolari pentru Statele Unite.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep