HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Motorola Razr 40

FOTO: cum arată Motorola Razr 40

Motorola Razr 40

Se pare că noua generație de telefoane foldable a celor de la Motorola este destul de aproape. Și s-a stabilizat și denumirea viitoarelor dispozitive. Varianta ceva mai accesibilă se va numi Motorola Razr 40, în timp ce varianta mai premium va mai adăuga și un ultra la denumire.

Nu avem foarte multe detalii de natură tehnică despre cele două telefoane, dar un leak destul de consistent a scos la iveală fotografii (ce par a fi cele oficiale de presă) cu modelul mai accesibil. Care nu va avea un display exterior de dimensiuni mari. Ba chiar unele speculații vorbesc despre faptul că și ecranul interior, cel de bază, va fi ceva mai mic decât la modelul Ultra.

Motorola Razr 40 va fi disponibil în trei variante de culoare: Vanilla Cream, Sage Green și Summer Lilac. Aceasta din urmă pare să arate cel mai bine. Finisajul este unul ce imită pielea naturală.

Pozele induc senzația că balamaua va permite poziționarea telefonului în mai multe unghiuri.

Mai trebuie precizat că au apărut și speculații legate de prețul cu care se va vinde acest telefon. Și ele vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun. Conform acestor informații, Motorola Razr 40 va costa în Europa 899 euro în varianta cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB capacitate internă de stocare.

Date fiind toate aceste noi detalii, apariția oficială a telefonului nu pare să fie foarte departe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep