HomeFeaturedFocusHTC U23 Pro 5G, semn ca HTC revine cu telefoane premium?

HTC U23 Pro 5G, semn ca HTC revine cu telefoane premium?

HTC U23 Pro 5G

Ar fi bine să se întâmple așa, dar deocamdată mi-aș cam înfrâna entuziasmul. Un telefon HTC misterios a ieșit la iveală cu fotografii și câteva detalii tehnice. Numele vehiculat pentru el este HTC U23 Pro 5G și există trei coduri pentru terminal (2QC9200, 2QC9100 și 2QCB100). Dacă informațiile se adeveresc, am putea asista la revenirea companiei pe segmentul premium. Chiar dacă din câte știu producția a fost cedată către terți, tot ar fi o veste minunată pentru fanii telefoanelor smart.

Avem și câteva fotografii cu telefonul. Care aduc aminte oarecum de un design Samsung Galaxy S de acum câteva generații.  

Dincolo de poze, au fost publicate și câteva specificații tehnice. HTC U23 Pro 5G se pare că se va baza pe un chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM va fi de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare va fi de 256 GB.

Sistemul foto de pe spate ar avea nu mai puțin de patru camere, cu un senzor principal cu rezoluție de 108 MP.

Ecranul va fi de tip AMOLED, iar acumulatorul va avea o capacitate de 4600 mAh. Și va oferi suport pentru încărcarea wireless. Sistemul de operare ar fi Android 13.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se știu despre un potențial HTC U23 Pro 5G. Deocamdată putem doar să sperăm că acest proiect va fi dus la capăt și că vom vedea o lansare comercială pentru respectivul dispozitiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep