HomeMobileAndroidHuawei a lansat P60 Pro in Europa: noul lider DxOMark, specificatii, preturi

Huawei a lansat P60 Pro in Europa: noul lider DxOMark, specificatii, preturi

Huawei P60 Pro a fost lansat oficial: sistem foto cu 3 camere, locul 1 în DxOmark, încărcare rapidă, Android 12.
Huawei P60 Pro a fost lansat oficial: sistem foto cu 3 camere, locul 1 în DxOmark, încărcare rapidă, Android 12.

Astăzi am văzut la Munchen lansare noului Huawei P60 Pro, cel mai recent flagship al companiei chineze. Acesta se remarcă printr-un nou sistem cu trei camere foto, display OLED de 6.67 inci, încărcare rapidă.

Cel mai recent flagship are un sistem optic complet modernizat și este primul din industrie care vine echipat cu Ultra Lighting Telephoto Camera cu grupuri de lentile multiple. Ultra Lighting Telephoto Camera sporește captarea luminii cu ajutorul unui hardware care nu afectează construcția subțire și ușoară a dispozitivului. HUAWEI P60 Pro continuă să integreze sistemul optic Classic Camera Array, marcă a seriei P și moștenește totodată și genele de design ale smartphone-urilor din seria P, punând în același timp accentul pe semantica fotografiei.

“Fiecare generație a seriei P de la HUAWEI îmbină perfect funcțiile inteligente de imagine cu estetica. HUAWEI P60 Pro gravitează în jurul artei Luminii, în timp ce evoluează în mod remarcabil în ceea ce privește estetica, imagistica și experiența utilizatorului și, mai ales, în timp ce ne introduce într-o nouă eră a imagisticii mobile” a declarat Richard Yu, director executiv al HUAWEI, CEO al HUAWEI Consumer BG și CEO al HUAWEI Intelligent Automotive Solution Business Unit.

Huawei P60 Pro are o rezoluție de 1220 x 2700 pixeli (densitate de 441 ppi), protejat cu o nouă tehnologie Kunlun Glass și e făcut pe Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 4G (4 nm) cu Octa-core (1×3.19 GHz Cortex-X2 & 3×2.75 GHz Cortex-A710 & 4×2.0 GHz Cortex-A510) și GPU Adreno 730. Combinațiile de memorie/capacitate stocare sunt: 256GB 8GB RAM, 512GB 12GB RAM. Folosește Harmony OS (în esență o versiune modificată de Android 12) sub forma EMUI 13.1.0.

Are WiFi, GPS, IR, USB Type-C 3.1, Bluetooth 5.2, senzor de amprentă sub display iar capacitatea bateriei este de 4815 mAh, cu încărcare 50W wireless și 88W wired.

Designul modulului foto al HUAWEI P60 Pro are ca temă “The Eye of Light”, și plasează camera principală, cea mai frecvent utilizată, în centrul modulului de lentile.

Obiectivele super telephoto și superangular sunt distribuite deasupra și dedesubtul camerei principale, prezentând o matrice de cameră clasică.

Odată cu lansarea Huawei P60 Pro DxOmark, celebrul site de analiză a performanțelor foto/video a anunțat că a testat acest smartphone, iar noul lider a devenit P60 Pro cu un scor de 156 de puncte. Sistemul foto are 3 camere: 48 MP, f/1.4-f/4.0, 25mm (wide), PDAF, Laser AF, OIS, 48 MP, f/2.1, 90mm (telephoto), PDAF, OIS, 3.5x optical zoom și 13 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), AF și beneficiază de integrarea noii tehnologii XMAGE

Am apucat să mă joc puțin cu Huawei P60 Pro și camera foto este cu adevărat interesantă. O să revin cu niște poze.

HUAWEI P60 Pro va fi disponibil la precomanda în România din 9 mai la prețul de: 5799 lei pentru modelul de 256GB și 6799 lei pentru cel de 512GB. Modelul HUAWEI P60 Pro 512GB este disponibil, in exclusivitate, doar în magazinul online HUAWEI Store.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/.

Printre beneficiile de care clienții HUAWEI se pot bucura până pe 21 mai, la achiziționarea noului HUAWEI P60 Pro, se numără:

  • un ceas WATCH GT 3, gratuit:

• model bărbătesc – WATCH GT 3 Active Black Fluoroelastomer Strap

• model de damă – WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather Strap.

  • un voucher gratuit pentru căști FreeBuds 5 (voucherul este disponibil la abonare sau pentru cei care au revendicat acest voucher anterior; pentru a obține și FreeBuds 5, în aceeași comandă, clienții trebuie să selecteze “Pachet cu FreeBuds 5”, în pagina produsului P60 Pro și să introducă voucherul, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; astfel, clienții vor obține la final un telefon HUAWEI P60 Pro, un ceas WATCH GT 3 și o pereche de căști FreeBuds 5 la costul unui singur produs, telefonul, P60 Pro).
  • un voucher în valoare de 500 de lei valabil doar pentru modelul HUAWEI P60 Pro 512 GB (voucherul poate fi obținut la abonare și trebuie utilizat în momentul plasării comenzii, în pagina de plată, la secțiunea Cupoane; acest voucher nu poate fi cumulat cu voucherul FreeBuds 5 de mai sus, în aceeași comanda).
  • Dublu puncte HUAWEI dacă plasarea comenzii este făcută de pe un ID HUAWEI.
  • P60 Pro, până la 13.958 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 135 de lei pentru următoarea achiziție;
  • Mate X3, până la 19.998 de puncte HUAWEI care reprezintă contravaloarea unui discount în valoare de 199 de lei pentru următoarea achiziție;
  • 12 rate fără dobândă;
  • livrare gratuită.

De asemenea, la achiziția telefonului HUAWEI P60 Pro sau a modelului HUAWEI Mate X3 clienții pot câștiga în urma tombolei speciale:

  • 1 laptop MateBook X Pro.
  • 10 tricouri cu autograful Irinei Rimes.
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep