HomeFeaturedFocusHTC U23 Pro a fost prezentat oficial

HTC U23 Pro a fost prezentat oficial

HTC U23 Pro

Compania de tradiție din piața de smartphone a confirmat zvonurile recente și a revenit pe piață cu un terminal ceva mai atractiv. HTC U23 Pro este un premium mid-range cu ceva interfață cu realitatea virtuală care mai nou a devenit focusul strategiei de business a HTC. Telefonul vine cu VIVERSE preinstalat și este compatibil cu casca de realitate augumentată VIVE XR Elite. Dincolo de asta este un telefon obișnuit.

Este construit în jurul unui chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm și are o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB. Capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Există și un slot dedicat microSD pentru mai mult spațiu de stocare. Sistemul de operare este Android 13.

Ecranul lui HTC U23 Pro este un OLED de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus. Cititorul de amprentă digitală este poziționat totuși lateral, integrat în butonul fizic de pornire. Un orificiu discret, plasat central, ascunde o cameră selfie de 32 MP.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Un senzor principal de 108 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de un senzor pentru detalii de adâncime de 2 MP. Cea de-a cincea cameră este una pentru fotografii de tip macro, cu senzor de 5 MP.

Autonomia lui HTC U23 Pro este asigurată de un acumulator de 4600 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 30W. Dar și pentru încărcarea wireless de 15W. Există chiar și suport pentru wireless reverse charging.

Deocamdată telefonul se vinde doar în țara de origine (Taiwan), la prețuri de aproximativ 550 dolari, respectiv 585 dolari, în funcție de memoria RAM aleasă. Deocamdată nu s-a pomenit nimic despre o disponibilitate globală.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep