HomeFeaturedFocusLG aduce noua gamă OLED 2023 în România

LG aduce noua gamă OLED 2023 în România

LG

Producătorul coreean aduce noua gamă de OLED-uri și pe piața locală. Noile televizoare LG OLED devin disponibile începând cu luna mai la retailerii din România. Argumentele noi generații sunt funcțiile mai inteligente, garanția extinsă și noile beneficii pentru o experiență de utilizare mai confortabilă.

În gama de televizoare OLED din 2023 se află cele mai recente modele Z3, G3 și C3 din seria OLED evo. Aceste modele actualizate oferă o luminozitate și o precizie a culorilor mai ridicate, precum și o claritate și detalii uimitoare datorită performanței tehnologiei LG OLED evo și noului procesor AI α9 Gen6.

O altă noutate a seriei G3 OLED evo din acest an este tehnologia Brightness Booster Max de la LG, care integrează algoritmi de amplificare a luminii complet noi, pentru a crește luminozitatea cu până la 70%. Luminozitatea este mapată și controlată pixel cu pixel, rezultând imagini mai clare și mai realiste.

Modelele G3 OLED evo din 2023 se bucură și de o îmbunătățire estetică, prin introducerea design-ului discret One Wall2. Fără a lăsa niciun spațiu vizibil atunci când sunt montate pe perete, modelele din acest an aduc un plus de stil și eleganță oricărei locuințe.

În plus față de oferirea unor experiențe de vizionare mai captivante, tehnologia pixelilor auto-iluminați de la LG a permis companiei să creeze forme de televizor fără precedent, multe dintre acestea fiind inovații pe piața televizoarelor, precum televizorul rulabil SIGNATURE OLED R și televizorul flexibil OLED Flex.

Promoție aniversară LG

La celebrarea celor 10 ani de excelență în tehnologia OLED, LG vine în întâmpinarea clienților din România cu un pachet de servicii premium pentru achizițiile de televizoare OLED din gama 2023, în primele 3 luni de la data achiziției. Asfel, LG oferă o garanție promoțională extinsă de 1 an, mărind astfel perioada de garanție la trei 3 ani de la data inițială de cumpărare, iar pentru ecranul OLED se oferă  un serviciu gratuit de reparare a daunelor externe ale panoului.

În plus, LG oferă servicii de suport tehnic, printre care consultanță specializată la domiciliu, verificare a funcționării televizorului OLED  și reinstalarea produsului pe perete în noua locuință. Pentru mai multe informații accesați pagina campaniei.

Mai mult, la achiziționarea modelelor incluse în campanie, utilizatorii beneficiază pe toată durata anului 2023 de serviciile premium de instalare oferite de echipele de specialiști LG, alături de sfaturi utile cu privire la utilizarea opțiunilor LG OLED.

 Toate informațiile despre campania disponibilă între 15 mai – 31 august 2023 sunt disponibile aici: https://campanialg.ro/10ani/.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep