HomeFeaturedFocusiOS 16.5 a fost lansat si vine cu o gramada de patch-uri...

iOS 16.5 a fost lansat si vine cu o gramada de patch-uri si ceva functii noi

După mai multe săptămâni de testare avem iOS 16.5 oficial: repară 39 de probleme de securitate, din care 3 deja folosite pentru accesul remote pe telefoane. În plus mai vin și câteva chestii noi, fără prea mare importanță în ciuda faptului că vorbim de un update care schimbă versiunea minoră.

În ideea asta singurul motiv pentru care veți dori să puneți iOS 16.5 este că sunt reparate probleme ce afectează Safari și engine-ul WebKit (și sper că rezolvă și problema de consum de baterie de care vă spuneam ieri), Photos, Siri, CoreServices, System Settings, WiFi etc.

Și veți mai primi un nou wallpaper, mici schimbări în Apple News pentru Sports, bug-uri reparate pentru Spotlight, Podcasts în CarPlay și Screen Time.

iOS 16.5

L-am pus aseară, imediat ce a ieșit, în ideea că scap și de problema de baterie. Până acum nu văd îmbunătățiri, dar măcar am reparate problemele de securitate.

Trebuie să știți că e ultimul update înainte de WWDC 2023 unde vom vedea detalii despre iOS 17 și probabil primul beta. Mai mult ca sigur că până în septembrie o să mai vorbim de câteva update-uri, dar minore, în care să fie reparate și alte bug-uri de securitate.

Să îl instalați? Absolut. Sunt prea multe probleme ca să îl treceți cu vederea în ciuda faptului că există șansa să introducă alte chestii care nu funcționează cum trebuie.

Dacă vreți să vedeți lista completă a CVE-urilor reparate, o puteți consulta aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep