HomeFeaturedFocusiPhone 16 Pro Max apare deja în morișca zvonurilor

iPhone 16 Pro Max apare deja în morișca zvonurilor

iPhone 16 Pro Max

Deși mai sunt luni bune până la apriția generației iPhone 15 de la Apple, astăzi avem un prim zvon legat de generația următoare. Mai exact de modelul iPhone 16 Pro Max, despre care se spune că va fi echipat cu un display de 6.9 inchi.

Zvonul este însoțit și de o fotografie generată pe calculator, cu rol de comparație, în care acest terminal este poziționat alături de predecesorul său. Sună ciudat să vorbești despre un telefon încă nelansat (și destul de departe de acest moment) ca fiind predecesorul altcuiva.

Apar și niște dimensiuni într-una dintre cele două fotografii, așa că avem acolo niște detalii și despre terminalul care ar trebui să apară în aproximativ două luni de zile.  

Dincolo de aceste detalii, există o speculație legată de faptul că vârful de gamă, deși este menționat aici ca iPhone 16 Pro Max, în realitate ar putea veni cu denumirea comercială de iPhone 16 Ultra. Zvonul spune că de la generația 16 Apple va trece la această denumire. Sunt curios dacă se va întâmpla așa, dacă cei de la Apple vor împrumuta ceva (chiar și o denumire) de la marii rivali de la Samsung. O denumire pe care Samsung a folosit-o pentru prima dată tocmai în 2006.

via 9to5mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep