HomeFeaturedFocusPromoție: puteți oferi prietenilor invitații PC Game Pass pentru a juca Redfall...

Promoție: puteți oferi prietenilor invitații PC Game Pass pentru a juca Redfall gratuit

Zilele trecute vă anunțam că abonamentul PC Game Pass e disponibil și în România la un preț promoțional de 1EUR/lună pentru primele 3 luni, acum vin să vă spun că Microsoft extinde oferta cu posibilitatea de a invita 5 prieteni să testeze serviciul gratuit, pentru 14 zile.

În felul acesta pot avea acces gratuit la catalogul de jocuri din PC Game Pass, care cuprinde o listă lungă, inclusiv proaspătul joc Redfall, lansat ieri și jocuri de la Bethesda, un abonament EA Play și oferte speciale pentru membri în jocurile produse de Riot, precum League of Legends și Valorant. Membrii pot juca Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Grounded, Age of Empires IV, FIFA 22, Minecraft Legends și multe altele, precum și jocuri noi care sunt adăugate permanent, inclusiv Starfield pe 6 septembrie.

Detalii despre ce trebuie să faceți pentru a putea beneficia de noua promoție găsiți pe site-ul Microsoft – practic trebuie să aveți instalată aplicația Xbox pe PC, să fiți deja membru în PC Game Pass (unde vă conectați cu un cont Microsoft) și apoi să mergeți aici și să trimiteți prietenilor invitațiile de a testa gratuit PC Game Pass.

Spor la joacă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep