HomeFeaturedFocusNokia XR21 a fost prezentat oficial cu certificare IP69K

Nokia XR21 a fost prezentat oficial cu certificare IP69K

Nokia XR21

Pare să fie cea mai ridicată certificare pe care o are în prezent un telefon smart. Nokia XR21 vine cu această certificare și respectă și standardul militar MIL-STD-810H. Dacă adăugăm și sticla Gorilla Glass Victus în această ecuație, este destul de evident că avem un terminal ultra-rezistent, rugged, cum se folosește în ultima vreme. Capabil să reziste utilizării în cele mai vitrege condiții, la presiune, temperaturi ridicate, praf și umiditate de mai multe feluri.

Dincolo de aceste aspecte însă, avem un telefon destul de comun. Echipat cu un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Pe spate avem un sistem foto dual-camera, cu un senzor principal de 64 MP și un ultrawide de 8 MP.

Ecranul lui Nokia XR21 este un IPS LCD cu diagonală de 6.49 inchi. Are o rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Funcționează și cu mănuși sau cu degetele ude. Are un orificiu central pentru o cameră selfie cu senzor de 16 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Mai merită amintit acumulatorul cu capacitatea de 4800 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 33W.

Sistemul de operare este doar Android 12, dar HMD Global promite trei upgrade-uri ale acestuia. Plus patru ani de update-uri periodice de securitate.

Nokia XR21 va fi pus în vânzare prima dată în Marea Britanie. Prețul său este destul de măricel, de 499 lire. Devine disponibil de-abia în luna iunie.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep