HomeFeaturedFocusRealme 11 Pro a fost anunțat oficial

Realme 11 Pro a fost anunțat oficial

Realme 11 Pro

Pe lângă modelul standard, compania chineză a prezentat oficial și Realme 11 Pro. Telefonul este mai atractiv și din perspectiva specificațiilor tehnice. Însă se distinge și prin câteva elemente de construcție care îi amplifică eleganța și dau impresia unui dispozitiv premium high-end, mai degrabă decât de mid-range accesibil. Aici cred eu că este marele merit al acestui dispozitiv.

Chiar dacă spatele este realizat din plastic, vine cu o textură ce imită pielea naturală. Plus o simulare de cusătură elegantă între două bucăți de astfel de piele. Cusătură ce brăzdează telefonul în plan vertical. Dacă adăugăm și modulul foto circular de dimensiuni generoase, avem o construcție inedită, elegantă, cu accente exclusiviste.

Dincolo de aparențe, Realme 11 Pro se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 7050 și are trei configurații de memorii. Care ajung până la 12 GB de RAM cu 512 GB stocare internă. Ecranul este un AMOLED de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Și are marginile laterale curbate pentru un plus de eleganță. Integrează cititorul de amprentă digitală. Iar camera selfie, cu senzor de 16 MP, este găzduită de un orificiu discret, poziționat central.

Pe partea din spate telefonul are un sistem dual-camera, cu un senzor principal de 100 MP și unul pentru fotografii macro de 2 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu 67W. Sistemul de operare este un Android 13 cu Realme UI 4.0 peste el.

Prețurile de vânzare pentru Realme 11 Pro, deocamdată valabile pentru piața din China, încep de la aproximativ 245 dolari și ajung până la aproximativ 320 dolari, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează. Nu s-a specificat nimic despre o eventuală disponibilitate globală, care ar trebui să se întâmple totuși, dacă ne uităm la parcursul generațiilor anterioare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep