HomeFeaturedFocusVIDEO: Asus ROG Phone 7 Ultimate, test de rezistență

VIDEO: Asus ROG Phone 7 Ultimate, test de rezistență

ROG Phone 7 Ultimate

Da, ați ghicit, este vorba despre testul de rezistență la zgâriere, îndoire și expunere la flacără directă, marcă înregistrată JerryRigEverything. Un test la care a fost supus și Asus ROG Phone 7 Ultimate, cel mai interesant telefon de gaming al momentului. Un test destul de așteptat de către publicul pasionat de această familie de telefoane, mai ales partea de rezistență la îndoire.

Și asta pentru că predecesorii acestui terminal au avut de suferit la acest capitol și pur și simplu s-au rupt în două. Ei bine, o să stric puțin surpriza, dar inginerii companiei taiwaneze se pare că au învățat din greșelile trecutului și au îmbunătățit considerabil lucrurile. Noua apariție trece acest test, așa cum se poate vedea în materialul video de mai jos.

Rezistența lui Asus ROG Phone 7 Ultimate este cu atât mai surprinzătoare cu cât el vine cu acel AeroActive Portal. Un sistem de răcire motorizat, o mică fereastră la care se poate conecta un accesoriu ceva mai complex cu rol tot în răcire, AeroActive Cooler.

Acea zonă de conectare ar fi putut fi considerată veriga slabă în construcția acestui telefon. Dar se pare că nu a fost cazul.

Pentru restul testelor și felul în care s-a comportat telefonul atunci când a fost zgâriat și ars cu bricheta pe ecran, materialul video este grăitor.

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep