HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 12T Pro și-a făcut apariția oficială

Xiaomi Redmi Note 12T Pro și-a făcut apariția oficială

Xiaomi Redmi Note 12T Pro

Compania chineză a prezentat oficial primul membru al noii sale familii Redmi Note. Este vorba despre modelul Xiaomi Redmi Note 12T Pro. Un premium mid-range destul de interesant, despre care nu avem încă detalii comerciale. Nu știm nici prețul, nici zonele de disponibilitate. Dar știm cu siguranță că este un telefon atractiv, cu câteva argumente solide, așa cum vom vedea în cele ce urmează.

Dispozitivul se bazează pe un chipset destul de nou, model Dimensity 8200 Ultra, dezvoltat de MediaTek special pentru Xiaomi. Un chipset construit pe procese de 4 nm, cu un procesor octa-core (1 x 3.1 GHz Cortex A78 + 3 x 3.0 GHz Cortex A78 + 4 x 2.0 GHz Cortex A55) și un GPU Mali-G610 MC6. Există mai multe combinații de memorii, care ajung până la 12 GB de RAM și o memorie internă de 512 GB. Și pleacă de la 8 GB de RAM cu 128 GB stocare internă. Nu există slot pentru card microSD.

Xiaomi Redmi Note 12T Pro are un display IPS LCD cu diagonală de 6.6 inchi. Rezoluția este de 2460 x 1080 pixeli, iar rata de refresh este de 144 Hz. În partea de sus avem un orificiu discret, pentru o cameră selfie de 16 MP.

Pe spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 64 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de un senzor pentru fotografii de tip macro, de 2 MP. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Autonomia este asigurată de o baterie de 5080 mAh, care se poate încărca cu până la 67W. Sistemul de operare este un Android 13 cu MIUI 14 peste el.

Xiaomi Redmi Note 12T Pro seamănă oarecum cu un iPhone, mai ales în zona muchiilor laterale și a modulului foto de pe spate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep