HomeCloud & MobilityAm vorbit despre AI (ChatGPT si Bing Chat) cu Razvan la Burzcast

Am vorbit despre AI (ChatGPT si Bing Chat) cu Razvan la Burzcast

Deși e la început, AI-ul poate face multe lucruri (bune și rele) și e important să știm despre el și să învățăm să îl folosim până când nu e prea târziu.
Deși e la început, AI-ul poate face multe lucruri (bune și rele) și e important să știm despre el și să învățăm să îl folosim până când nu e prea târziu.
Foto: generare AI cu Bing Creator

Plecând de la anunțurile de la conferința pentru dezvoltatori BUILD 2023, vizavi de AI și instrumentele oferite de Microsoft pentru crearea de aplicații specializate, am revenit la podcast-ul Burzcast și am discutat cu Răzvan despre concept și stadiul actual, unde ne ajută și încotro merge.

Pentru că acum utilizatorii pot folosi gratuit instrumente precum ChatGPT sau Bing Chat (cu ChatGPT 4), e foarte ușor să testăm ce poate face și să detectăm limitele AI-ului. Fie că vrem, fie că nu, AI-ul e aici și începe să își facă prezența tot mai mult în viața noastră: de la sistemele de suport din cadrul call center-urilor și până la sugestii pe care le putem primi direct în Word, PowerPoint vizavi de cum trebuie să arate un document, cum să detectăm șabloane în diverse serii de date și chiar să scriem aplicații fără să știm prea multă programare. Iar dacă avem nevoie putem apela la un AI (DALL-E) ca să ne genereze (sau finiseze) imagini spectaculoase. Ca atare, o grămadă de locuri de muncă vor fi înlocuite cu AI-ul și multe persoane care refuză să înțeleagă fenomenul se vor trezi fără modalitatea de a-și câștiga existența, în același timp, cei ce vor stăpâni conceptul, vor avea de câștigat.

AI-ul este lângă și trebuie să înțelegem cum stă treaba cu el și mai ales cum să îl folosim în favoarea noastră, ca să nu îl lăsăm să fie inamicul nostru. Mai ales că în acest moment nu există o legislație care să stabilească clar niște reguli de folosire …

Așa că vă invit să aflați mai mult ascultând podcast-ul aici sau să îl descărcați din Apple Podcast. Și bineînțeles, putem discuta pe marginea lui … Iar dacă ideea ne încântă, putem trece să dezvoltăm aplicații specializate AI folosind instrumentele de dezvoltare puse la dispoziție de către Microsoft.

Și puteți încerca și voi Bing Chat și ChatGPT.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep