HomeFeaturedFocusFOTO: acesta ar fi Samsung Galaxy A25 5G

FOTO: acesta ar fi Samsung Galaxy A25 5G

Samsung Galaxy A25 5G

A apărut în presa online de specialitate un set de fotografii generate pe calculator, în care chipurile este înfățișat Samsung Galaxy A25 5G. Pare puțin ciudat, din moment ce modelul Galaxy A24 4G, care aparține unei generații anterioare, de-abia a fost lansat pe piață (de câteva săptămâni).

Pe de o parte, așa cum am spus, nu prea are logică. Pe de altă parte, pozele vin dintr-o sursă destul de credibilă (@OnLeaks). Care nu prea a dat greș până acum.

Ar exista totuși o logică în toată această inginerie, pe care au intuit-o destul de bine cei de la GSM Arena. Acest Samsung Galaxy A25 5G ar putea să fie totuși varianta 5G a lui Galaxy A24 4G cel menționat mai sus.

Fie este o greșeală de nume și în realitate vorbim despre A24 5G. Fie cei de la Samsung vor să folosească o nouă denumire, să facă trecerea la generația nouă, pentru a da o senzație de dispozitiv cât mai proaspăt, cât mai contemporan și astfel cât mai atractiv pentru public.

De menționat că sursa acestor imagini specifică destul de limpede că, în ciuda asemănării dispozitivului cu Galaxy A24 4G, cele două telefoane au dimensiuni ușor diferite.

Oricare dintre versiuni ar fi cea corectă, deocamdată avem pozele cu acest presupus Samsung Galaxy A25 5G.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep