HomeFeaturedFocusHonor X50, câteva detalii tehnice

Honor X50, câteva detalii tehnice

Honor X50

Au ieșit la iveală câteva informații de natură tehnică despre Honor X50. Un mid-range de la care compania producătoare are așteptări destul de mari. Asta pentru că marchează 10 ani de la apariția acesteii serii de la Honor.

La nivel de nucleu hardware, telefonul se va baza pe un chipset Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm.Un chipset construit pe procese de 4 nm, cu un procesor octa-core de până la 2.2 GHz. Memoria RAM va urca până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare va merge până la 512 GB.

Autonomia lui Honor X50 va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5800 mAh. Publicul entuziast așteaptă o viteză de încărcare a bateriei de 66W. Un salt în comparație cu generația anterioară.

Compania vrea să puncteze și la nivel de aspect fizic. Ecranul, despre care nu se cunosc foarte multe informații, va fi protejat de o sticlă 2.5D, pentru un efect de margini laterale curbate. Știm totuși că va avea o rezoluție de 2652 x 1200 pixeli (așa numită 1.5K).

Alte detalii despre Honor X50 nu știm. Dar telefonul vine pe 5 iulie, informație confirmată oficial. Așa că nu mai avem mult de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep