HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 10 a fost prezentat oficial

Asus Zenfone 10 a fost prezentat oficial

Asus Zenfone 10

Noul compact al companiei taiwaneze a fost prezentat oficial publicului. Asus Zenfone 10 pare la o primă vedere identic cu predecesorul său. Însă în realitate telefonul vine cu o grămadă de upgrade-uri, fix acolo unde era nevoie. Adică unde modelul Zenfone 9 a lăsat de dorit și publicul a taxat rapid acele lipsuri la acel moment.

La nivel de nucleu hardware, avem cel mai performant chipset al momentului, modelul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Memoria RAM poate urca până la 16 GB, așa că avem o adevărată mașinărie. Noul chipset contribuie și la o autonomie mai bună dată de acumulatorul de 4300 mAh. Care acum vine și cu suport pentru încărcarea wireless de 15W, pe lângă cea cu fir de 30W.

Memoria internă urcă și ea până la 512 GB. Combinația de memorii de început este de 8 GB de RAM cu 128 GB memorie internă. Nu există slot pentru card microSD.

Asus Zenfone 10 vine echipat cu același ecran de 5.9 inchi. Un panel SuperAMOLED care acum are o rată de refresh de 144 Hz (pentru anumite jocuri). Rezoluția este 2400 x 1080 pixeli, iar protecția ecranului este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus. Avem și o certificare IP68 pentru rezistența la apă.

Camera selfie este de 32 MP, iar cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe partea din spate avem un sistem dual-camera. Senzorul principal de 50 MP (de generație nouă) este ajutat de un ultrawide de 13 MP. De menționat că senzorul principal vine cu un nou sistem de stabilizare de tip gimbal pe 6 axe.

Asus Zenfone 10  vine și cu două culori noi, Eclipse Red și Aurora Green. Aceasta din urmă chiar arată bine. Ele se adaugă camei deja existente, moștenită de la generația anterioară (Midnight Black, Comet White și Starry Blue).

Telefonul poate fi deja precomandat și va fi disponibil în România începând cu 31 iulie 2023, în trei configurații hardware. Prețurile vor porni de la aprox. 3999 lei (taxe incluse) pentru echiparea cu stocare de 128GB și 8GB RAM. Configurația intermediară – cu 8GB RAM și 256GB stocare – va putea fi achiziționată la prețuri de la aprox. 4199 lei (taxe incluse), în timp ce modelul de top – cu 16GB RAM și 512GB stocare – va fi disponibil la prețuri de la aprox. 4699 lei.

Pe plan local, ASUS organizează o campanie promoțională Early Bird. Astfel, pentru precomenzile din perioada 29 iunie – 31 iulie 2023 cumpărătorii de pe eShop-ul oficial ASUS vor benefica de o reducere de 200 lei pentru modelul cu 8GB RAM și 256GB ROM (Aurora Green, Midnight Black, Comet White, Eclipse Red și Starry Blue) și de o reducere de 300 lei în cazul configurației maximale (16GB RAM/512GB ROM, Midnight Black și Aurora Green).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep