HomeFeaturedFocusOnePlus Fold, câteva informații tehnice

OnePlus Fold, câteva informații tehnice

OnePlus Fold

Au ieșit la iveală câteva detalii tehnice despre viitorul smartphone pliabil OnePlus Fold. O apariție care se va baza mult pe experiența Oppo pe piața de foldable. Se întâmplă destul de frecvent de când cele două brand-uri se află sub aceeași umbrelă. Important este telefonul respectiv, care are șanse destul de mari să ajungă și la publicul din Europa.

Acestea fiind zise, să ne uităm la detaliile tehnice ale dispozitivului. Ecranul interior va avea o diagonală de 7.8 inchi. Va fi un AMOLED LTPO cu rezoluție de 1900 x 2100 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Ecranul exterior va avea o diagonală de 6.3 inchi. Tot un AMOLED, tot cu rată de refresh de 120 Hz, deocamdată fără o rezoluție cunoscută. De fapt, mai important va fi aspect ratio-ul, pentru că în mod cert vorbim despre o rezoluție fullHD+.

La nivel de nucleu hardware, OnePlus Fold se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Acesta va rula în combinație cu o memorie RAM de 16 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Sistemul de operare va fi un Android 13 cu Oxygen OS 13.1.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4800 mAh și va suporta o viteză de încărcare de 67W.

Sistemul foto de pe spate, realizat în colaborare cu Hasselblad, va fi compus dintr-un senzor principal de 48 MP, un ultrawide tot de 48 MP și un telephoto de 64 MP. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP. Avem un senzor selfie și în ecranul interior, cu senzor de 20 MP.

La nivel de zvonuri se pare că OnePlus fold va fi lansat în luna august, la foarte scurt timp după lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold5.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep