HomeCloud & MobilityOrange ofera o luna de 5G gratuit

Orange ofera o luna de 5G gratuit

În vara asta Orange oferă 5G gratuit clienților cu abonament Orange sau YOXO, în perioada 22 iunie - 31 august.
În vara asta Orange oferă 5G gratuit clienților cu abonament Orange sau YOXO, în perioada 22 iunie – 31 august.
Credit: imagine generată cu Bing Creator AI.

Orange marchează borna de 30 de orașe în care clienții au acces la 5G, cea mai nouă adiție fiind Satu Mare. Și pentru a sărbători această reușită Orange va oferi 5G gratuit, cu viteze de până la 1,5 Gbps, tuturor clienților cu abonament Orange sau YOXO, pe perioada 22 iunie – 31 august. Asta înseamnă că oricine are telefon compatibil și are abonament Orange/YOXO va putea testa rețeaua, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizează (atenție însă la nivelul de trafic inclus, promoția nu spune că ar fi nelimitat, deci cel mai probabil îl veți folosi pe cel din abonament!).

În zonele cu acoperire, clienții Orange vor avea parte de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită datorită unor viteze de peste 4 ori mai mari – 5G de până la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de până la 0,35 Gbps. Și cu treaba asta Orange începe testele masive pentru a vedea ce se întâmplă când lasă pe 5G toate aparatele compatibile.

Investițiile constante pe care le facem în infrastructura de rețea ne permit să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de conectivitate și cele mai rapide rețele de fix și mobil la nivel național. Orange este singurul operator care atinge performanța de până la 1,5 Gbps, având astăzi cel mai rapid internet 5G din România. Noile viteze vin cu beneficii concrete pentru utilizatori. Vizionarea ori descărcarea de conținut video de înaltă rezoluție sau accesarea celor mai noi jocuri se întâmplă mai repede ca niciodată. Mai mult, 5G aduce clienților Orange o experiență digitală superioară, chiar și atunci când sunt în zone aglomerate pentru a ține legătura online cu prietenii ori pentru a posta într-un timp extrem de scurt filme sau fotografii de mari dimensiuni pe canalele de social media.” spune Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România.

Dezvoltarea rețelelor 5G reprezintă un element important al strategiei Orange de reducere a amprentei de carbon și contribuie la susținerea angajamentul Grupului Orange ce își propune să atingă neutralitatea în materie de emisii de dioxid de carbon până în 2040. Știți probabil că rețeaua 5G are nu numai avantajul vitezei ci și cel al eficienței energetice, antenele inteligente fiind activate la cerere și doar pentru dispozitivul care a cerut conexiunea.

Mai multe detalii despre evoluția rețelei Orange 5G găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. _ Interesant e cum ar putea oferi orange 5G , cind – in fiecare seara _ aceasta companie poate oferi un download intre orele 19.30 – 01.30 aproximative , de 0,02mb/s ?!!! Deci , nici vorba de 4g , 3g , nicicum 5g , in zona mea , de 6-8 ani ! Ce vorbesc ei , ce pot asugura in acel interval orar doar 2g , maximum !!!?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep