HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy S23 FE

FOTO: cum arată Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE pare să fie programat pentru apariția oficială în al treilea trimestru al acestui an. Și doar în anumite piețe, atent selectate de către compania coreeană. Până atunci unele voci spun că vom avea un preview în cadrul evenimentului Unpacked prilejuit de lansarea noii generații de pliabile Samsung.

Chiar dacă oficialii companiei nu au abordat deloc și această apariție Fan Edition, avem totuși câteva informații de natură tehnică despre ea. Mai mult, avem câteva fotografii generate pe calculator, care ne arată destul de clar cum se va prezenta dispozitivul. Pozele vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun (@OnLeaks), așa că le putem considera valabile.

Se pare că din punct de vedere fizic, Samsung Galaxy S23 FE se va inspira destul de puternic din modelul deja existent Galaxy A54. Cu care este destul de apropiat și ca dimensiuni.

Vedem un orificiu discret, poziționat central, pentru camera foto selfie. Și un sistem foto compus din trei camere pe partea din spate.

Se zvonește că ecranul AMOLED (care va integra și cititorul de amprentă digitală) va avea o diagonală de 6.4 inchi. Și cel mai probabil o rezoluție fullHD+. Plus o rată de refresh de 120 Hz.

Acumulatorul se pare că va avea o capacitate de 4500 mAh și va oferi suport pentru încărcarea de 25W.

Se pare că Samsung Galaxy S23 FE va fi echipat cu un chipset proprietar Exynos 2200. Senzorul foto principal va avea o rezoluție de 50 MP. Memoria RAM va fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep