HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE vine în al treilea trimestru al anului

Samsung Galaxy S23 FE vine în al treilea trimestru al anului

Samsung Galaxy S23 FE

Până la urmă Samsung Galaxy S23 FE este un proiect concret al companiei coreene. Și încep să apară și informații de natură comercială despre acest smartphone. Se pare că el va fi lansat în anumite piețe (selectate de conducerea companiei) în al treilea trimestru al acestui an. Adică în perioada iulie – septembrie 2023. Urmând ca ulterior să devină disponibil la nivel global, în ultimul trimestru al anului.

O altă informație, de această dată de natură tehnică, ne spune că nu vom mai avea diferențieri regionale la nivel de chipset. Terminalul va avea o singură echipare, indiferent de regiune. Și anume cu chipset-ul proprietar Exynos 2200 SoC (cu GPU AMD Xclipse 920).

Procesorul lui Samsung Galaxy S23 FE va rula în combinație cu o memorie RAM ce va putea fi de 6 GB sau de 8 GB. Capacitatea internă de stocare va avea și ea două opțiuni. Una de 128 GB și una de 256 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Care se va putea încărca cu până la 45W.

La nivel de abilități fotografice știm deocamdată doar că sistemul de trei camere foto de pe spate va fi guvernat de un senzor principal cu rezoluție de 50 MP.

Toate aceste detalii circulă la nivel de zvonuri. Oficial nu au fost oferite nici un fel de informații despre acest proiect.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep