HomeFeaturedFocusThreads va fi alternativa Meta la Twitter

Threads va fi alternativa Meta la Twitter

Threads

Se pare că Meta, compania lui Mark Zuckerberg, pregătește o alternativă proprie la Twitter. Aceasta va purta numele de Threads, deși deocamdată, în stadiul de proiect în dezvoltare, numele de cod este Project 92.

Se pare că o fotografie cu câteva screenshot-uri din viitoarea aplicație, fotografie din timpul unui meeting intern al companiei cu cei implicați în acest proiect, a scăpat și a ajuns în atenția opiniei publice. Ea ne arată un soi de Instagram fără fotografii.

Chris Cox, Chief Product Officer (CPO) la Meta a vorbit despre viitoarea platformă de social media. Se pare că aceasta va folosi ActivityPub, funcționalitatea companiei care va permite migrarea conturilor, cu tot cu follow-eri, de pe Instagram pe noul Threads.

Același oficial a admis că noua platformă va fi răspunsul Meta la Twitter. Dar și răspunsul la solicitările mai multor celebrități, care au cerut o alternativă mai stabilă și care este operată într-un mod transparent. Cel puțin această parte a declarației pare cusută destul de grosolan cu ață albă. Nu că aș fi vreun mare fan Twitter, mai ales în ultima vreme. Dar alternativa este Mark Zuckerberg. Din lac, în puț!

Se pare că informațiile utilizatorilor din Instagram vor fi migrate în mod automat și în Threads. O chestie care nu știu dacă va fi pe gustul tuturor utilizatorilor.

Deocamdată nu avem un deadline clar la care această nouă platformă de social media să devină disponibilă publicului larg.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep