HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 10 vine pe 29 iunie

Asus Zenfone 10 vine pe 29 iunie

Asus Zenfone 10

Compania taiwaneză a confirmat oficial în cele din urmă data la care va prezenta oficial noul său flagship compact. Asus Zenfone 10 își va face apariția pe 29 iunie, în cadrul unui eveniment care va avea loc simultan pe trei continente și care va fi transmis live pe canalul de YouTube al companiei. Și probabil și pe alte platforme (inclusiv cele de social media).

Telefonul va fi un floagship cât de cât compact, cu un display cu diagonală de 5.8 inchi. Detaliu tehnic confirmat de campania de teasing pe care compania a demarat-o cu ocazia confirmării datei de lansare.

Iar faptul că vorbim despre un vârf de gamă este confirmat de prezența la bordul lui Asus Zenfone 10 a chipset-ului de top Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Informație de asemenea confirmată oficial de către cei de la Asus.

Mai știm că telefonul va integra un sistem de stabilizare pe șase axe, de tip gimbal.

Și aici se cam termină informațiile de natură tehnică despre Asus Zenfone 10, pe care le-au oferit până acum opiniei publice oficialii companiei. Sunt convins însă că până la finalul lunii, atunci când va avea loc prezentarea oficială, vom mai avea parte de ceva teasing și că detaliile furnizare vor completa peisajul.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep