HomeFeaturedFocusXiaomi 13T și 13T Pro, noi informații tehnice

Xiaomi 13T și 13T Pro, noi informații tehnice

Xiaomi 13T

Au ieșit la iveală noi detalii tehnice despre viitoarea generație de flagship-uri, Xiaomi 13T și 13T Pro. Două telefoane care par destul de aproape de momentul anunțului oficial. Și care au în comun câteva trăsături.

Una dintre acestea se pare că va fi ecranul. Ambele dispozitive vor fi echipate cu un display AMOLED cu diagonală de 6.67 inchi. Rata de refresh a acestor ecrane va fi de 144 Hz.

La nivel de chipset este de așteptat ca modelul Pro să fie echipat cu un Snapdragon 8 Gen 2 de la Qaualcomm. Iar versiunea standard să se bazeze pe un Dimensity 9200 de la MediaTek. Aceasta din urmă va avea 8 GB de RAM și o memorie internă de 256 GB. Xiaomi 13T Pro va veni echipat cu 12 GB de RAM și va avea o capacitate internă de stocare de 512 GB.

Ambele telefoane vor rula un Android 13 cu interfața MIUI 14 peste el. Și vor fi ținute în viață de acumulatori cu capacitatea de 5000 mAh. Va diferi doar viteza de încărcare a acestora, cu 67W pentru modelul standard și 120W pentru Pro. Încărcătoarele vor fi incluse în pachetele standard.

Probabil că vom avea ceva diferențe și la sistemele foto de pe spate, care vor fi realizate în colaboare cu Leica.

Prețurile de vânzare vehiculate pentru cele două telefoane ar fi de 599 lire pentru Xiaomi 13T și 799 lire pentru Pro. Evident, prețuri valabile pentru Marea Britanie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep