HomeFeaturedFocusLEAK: Xiaomi 13T și 13T Pro, poze și prețuri pentru Europa

LEAK: Xiaomi 13T și 13T Pro, poze și prețuri pentru Europa

Xiaomi 13T

Avem parte de un nou leak ce are ca subiect viitoarele telefoane Xiaomi 13T și 13T Pro. Telefoane pe care compania chineză le va prezenta oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 26 septembrie. Cele două vor fi primele terminale high-end din portofoliul companiei care se vor bucura de patru upgrade-uri majore de sistem de operare și cinci ani de update-uri de securitate.

Noul leak vine cu mai multe fotografii, care ne lasă să vedem și care vor fi gamele de culori disponibile pentru cele două apariții. În plus, aduce și detalii comerciale. Mai exact, prețurile valabile pentru Europa pentru cele două dispozitive. La nivel de detalii tehnice însă, ne cam bagă în ceață. Pentru că ceea ce aflăm acum contrastează în unele privințe cu ceea ce știam anterior despre cele două apariții.

Revenind la prețuri, se pare că Xiaomi 13T în configurația cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB va avea un preț de vânzare, valabil în Europa, de 700 euro. Modelul 13T Pro echipat cu 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB va costa 900 de euro.

În ceea ce privește detaliile tehnice și diferențele față de ceea ce știam deja, acum avem camere selfie de 20 MP (în loc de 32 MP). Apar diferențe și la sistemele foto de pe spate ale celor două terminale. Iar ultimele zvonuri spun că cele două vor avea același display, atât ca dimensiune, cât și ca rezoluție. Nu o să insist, pentru că sunt multe contradicții și doar am tulbura și mai mult lucrurile. Se va face lumină în momentul apariției oficiale.

O să mai vorbim doar despre gama de culori pentru Xiaomi 13T și 13T Pro. Modelul albastru deschis are o textură de piele ecologică, iar cel verde și cu cel negru au spatele din sticlă mată.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep