HomeFeaturedFocusOnePlus 12, poze și noi detalii

OnePlus 12, poze și noi detalii

OnePlus 12

OnePlus 12 este viitorul flagship al companiei chineze. Un telefon care își va face apariția de-abia în noiembrie, dar care a stârnit deja destul de mult interes în jurul său. Acum au ieșit la iveală câteva fotografii generate pe calculator, care lasă la vedere și câteva noi detalii interesante. De menționat că pozele vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, @OnLeaks, așa că par a fi destul de credibile.

În partea din față se vede o primă schimbare. Orificiu pentru camera foto frontală este acum poziționat central, spre deosebire de generațiile anterioare. Acolo se pare că vom avea un senzor de 32 MP.

Ecranul va fi un OLED de 6.7 inchi, cu rezoluție QHD+, rată de refresh de 120 Hz și marginile laterale ușor curbate.

Pe partea din spate, OnePlus 12 lasă la vedere un senzor telephoto de tip periscop. Care ocupă singur partea de jos a modulului foto. Un senzor Omnivision de 64 MP. Senzorul principal și cel ultrawide au rezoluții de câte 50 MP fiecare. Sistemul foto este realizat în continuare în colaboare cu Hasselblad.

La interior telefonul este așteptat să se bazeze pe chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3. Viitorul vârf de gamă pe care Qualcomm îl va anunța oficial la finalul lunii octombrie.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Se pare că OnePlus 12 va veni cu încărcare rapidă de 150W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep