HomeFeaturedFocusHonor Pad X9 listată în Google Play Console

Honor Pad X9 listată în Google Play Console

Honor Pad X9

Compania chineză desprinsă din Huawei va avea un eveniment destul de mare de lansare. Vedeta lui va fi fără îndoială modelul pliabil Magic V2. Dar în cadrul aceluiași eveniment vom vedea mai multe produse interesante. Printre ele și o tabletă Android accesibilă, Honor Pad X9. Este varianta de buget, pentru că tot atunci vom mai vedea și o tabletă high-end, de dimensiuni mai mari, modelul Honor MagicPad 13.

Ne focusăm acum pe tableta mai accesibilă, care tocmai a fost listată în Google Play Console. Semn că este destul de aproape de momentul apariției oficiale. Dar și un prim indiciu că ea va avea parte de o disponibilitate globală.

Tableta va fi construită în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 680. Asta înseamnă că viteza de transfer de date este limitată la 4G/LTE. Honor Pad X9 va avea o memorie RAM de 4 GB. Sistemul de operare rulat de acest nucleu va fi un Android 13, cu Magic UI peste el.

Cu o rezoluție a ecranului de 2000 x 1200 pixeli și o densitate specificată de 280 ppi, se pare că avem o diagonală de 8 inchi pentru display.

Cel mai probabil memoria internă va fi de 128 GB și va putea fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Alte detalii despre Honor Pad X9 nu știm, dar sunt șanse mari să le aflăm pe 12 iulie, atunci când compania chineză va avea un eveniment major de lansare de produse.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep