HomeFeaturedFocusRealme Pad 2 a fost prezentată oficial

Realme Pad 2 a fost prezentată oficial

Realme Pad 2

Cei de la Realme au prezentat oficial noua generație a tabletei lor Android. Realme Pad 2 are șanse destul de mari să ajungă și la publicul din Europa. Și, din moment ce propune un raport preț/specificații destul de atractiv, cred că merită câteva momente de atenție.

Tableta este construită în jurul unui display IPS LCD cu diagonală de 11.5 inchi. Acesta are o rezoluție de 2000 x 1200 pixeli (aspect 10:6) și o rată de refresh variabilă de până la 120 Hz. Camera foto frontală are un senzor de 8 MP și este integrată în marginea superioară a ecranului, una destul de încăpătoare.

Camera de pe spate are tot un senzor de 8 MP. Cititorul de amprentă digitală este prezent la bord, poziționat lateral.

La interior Realme Pad 2 se bazează pe un chipset Helio G99 de la MediaTek. Memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB. Pentru capacitatea internă de stocare avem tot două opțiuni, una de 128 GB și una de 256 GB. Aici avem și slot-ul pentru card microSD, care poate adăuga memorie suplimentară. Sistemul de operare este un Android 14.

Pe partea de multimedia, avem un sistem de patru difuzoare stereo cu Dolby Atmos. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 8360 mAh, care se poate încărca cu 33W.

Tableta este deja disponibilă pentru achiziție, deocamdată doar în Asia. Realme Pad 2 costă aproximativ 215 euro (6 GB RAM + 128 GB), respectiv 250 euro (8 GB RAM + 256 GB).

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep